top of page

di 21 mrt

|

Minus One

KMF IMMANUEL KANTUS

De jaarlijkse Immanuel Kantus komt eraan! Op 21 maart, vanaf 20u in de Minus One is het weer tijd voor deze sfeervolle avond! Warm alvast jullie stembanden op om het kringlied, en nog zo veel meer, uit volle borst met al je vrienden mee te zingen!

KMF IMMANUEL KANTUS
KMF IMMANUEL KANTUS

Tijd en locatie

21 mrt 2023, 20:00

Minus One, Opgeëistenlaan 455, 9000 Gent, België

Over het evenement

De prijs voor deze cantus is 15 euro op bier, en 5 euro op water. Als je bovendien van dit enigste (jaja!) moment in het jaar waarop het mogelijk is een KMF-lintje in handen te krijgen, wil profiteren, dan bedraagt het nog 5 euro extra voor het lintje. Betaling kan via overschrijving op voorhand op BE67 7370 3167 4987 of via cash/payconiq ter plaatse. De plaatsen zijn beperkt. Bevriende kringen zijn welkom met 5 personen, externe kringen met 3 personen. Inschrijven voor KMF-leden via deze link: https://docs.google.com/.../1iFi1zl0dLBtK9bcXDp.../edit

Voor bevriende kringen en externen vragen we om een mailtje te sturen naar soetaert.loic@hotmail.be. De cantus zal doorgaan in de Minus One, deuren openen om 20u, Io vivat om 20u30. Mensen die geen ervaring hebben met cantussen zijn welkom aan de ingang van de Minus One. De ervaren cantussers zullen je er met raad en daad bijstaan, zodat je helemaal meekan met alles op de cantus zelf! Wij zien het alvast erg zitten, hopelijk zien we elkaar dan! Vele KMF-groetjes!

Deel dit evenement

bottom of page