Boekenverkoop

Hier vind je al de info omtrent het aankopen van cursussen. Kijk steeds goed na welke boeken je nodig hebt en welke wij verkopen.

Vragen? Stuur gerust een mailtje naar onze studiepreses Mia: miahazel.allard@ugent.be

Hoe

Het aanschaffen van je boeken gebeurt in twee stappen: online bestellen en afhalen + betalen.

-

Bestellen van boeken doe je via de FK-website die je hiernaast bij "waar" vindt. Op de website zelf is extra info terug te vinden. Blijft er iets onduidelijk of ondervind je problemen kan je ons altijd contacteren!

-

Eenmaal bestelt kan je je boeken komen afhalen en betalen in het kelderlokaal aan de Blandijn op de daarvoor aangewezen tijdstippen (zie hiernaast). Betalen doe je dus niet online maar ter plekke. Betalen kan enkel met bankkaart. Op sommige boeken staat een ledenkorting (zie hieronder en bij "lid worden").

Waar

Boeken bestellen gebeurt online via de volgende site: https://shop.fkgent.be/login

Je dient je eerst te registreren alvorens je je kan inloggen met je UGent login en tot een bestelling kan overgaan.

-

Het afhalen en betalen van je bestelde boeken gaat telkens door in het kelderlokaal van de Blandijnkringen: bij het betreden van de Blandijn via de hoofdingang neem je de trappen die je recht voor je ziet naar beneden. De dubbele deur die je ziet links van de toiletten en boekenkast is het kelderlokaal van de Blandijnkringen.

Wanneer

Elke maandag en woensdag tussen 11u30 en 14u30.

Boeken semester 1

Hier vind je een overzicht van alle boeken die wij aanbieden tijdens het eerste semester. Kijk steeds goed na welke boeken je exact nodig hebt vooraleer je er aankoopt! Tip: bekijk de pagina op een computer, kwaliteit op een smartphone is slecht.