top of page

ma 20 mrt

|

Blandijn, kelder

Blandinia Stucuverkoop semester 2

Dag besties Het is ondertussen al weer week 5, en dat betekent dat het tijd is voor de volgende stucuverkoop!

Blandinia Stucuverkoop semester 2
Blandinia Stucuverkoop semester 2

Tijd en locatie

20 mrt 2023, 11:00 – 24 mrt 2023, 01:30

Blandijn, kelder, Blandijnberg 2, 9000 Gent, België

Over het evenement

Een stucu (studentencursus) is een samenvatting gemaakt door en voor studenten. De Studies van de Blandijnkringen doen elk semester moeite om kwaliteitsvolle stucu's voor jullie te voorzien, die jullie dan kunnen gebruiken tijdens de blok en de examens. Aangezien de Paasblok dichterbij komt, beginnen wij alvast met de bestellingen.

Wat? Stucu's Blandijnvakken SEM2 Wanneer? Bestellen tijdens de permanenties van lesweek 6, ophalen tijdens de permanenties van lesweek 7 Waar? Kelder Welke? _____________________________ Filologica _____________________________ - Inleiding tot de taal- en tekststructuren: 3 euro - Nederlandse letterkunde II: 2,5 euro - Nederlandse letterkunde IV: 2,5 euro

_____________________________ Klassieke Kring _____________________________ - Klassieke mythologie: 5 euro

____________________________ Permanenties ____________________________ - Filologica: ma-do van 11u tot 14u30 - Klassieke Kring: di-do van 11u15 tot 14u30

OPGELET: In verband met de organisatie van de projectweek van geschiedenis verloopt de stucuverkoop van de V.G.K. dit semester apart. De stucu's van de V.G.K. worden tijdens week 5 verkocht en in week 6 opgehaald, terwijl de rest van de stucu's in week 6 wordt besteld en in week 7 wordt opgehaald.

Nog vragen? Aarzel dan zeker niet om een mailtje te sturen! - studie@filologica.be (Filologica) - bachelor@klassiekekring.be (KK)

Veel studieplezier!

Liefs Blandinia Studiedienst

Deel dit evenement

bottom of page