top of page

wo 16 nov

|

Blandijn, 2de verdieping

KMF: Briefuitwisseling

Liefste vriendjes Het Mentaal Welzijnsteam van de KMF is terug! Ditmaal niet met een presentatie maar wel met de leukste actie van het jaar: een briefuitwisseling!

KMF: Briefuitwisseling
KMF: Briefuitwisseling

Tijd en locatie

16 nov 2022, 08:30 – 30 nov 2022, 08:30

Blandijn, 2de verdieping , Blandijnberg 2, 9000 Gent, België

Over het evenement

Opzet: je schrijft een ANONIEME brief die je in het Mentaal Welzijnspaard steekt op het tweede verdiep in de BLANDIJN. In deze brief mag eender wat staan: heb je nood om te ventileren over jouw irritante buurman die elke avond een Hannah Montana karaoke sessie houdt? Zit je met ongelofelijke stress voor de examens, of eerder een ongeziene spinnenangst die jouw dagelijkse leven hindert? Hoe groot of klein, serieus of banaal jouw situatie ook lijkt, schrijf erover in een brief! Schrijf het probleem van je af EN ontvang een onpartijdig en eerlijk antwoord van een anonieme eenmalige pennenvriend! Praktisch: De geschreven brief steek je in de nek van het MWP; tussen de manen van het paard vind je een vakje waarin alle brieven passen. Je kan op dat moment een andere brief meenemen waarop je zelf een antwoord schrijft, of je komt later terug en neemt dan eentje mee naar huis. Het antwoord steek je samen met de originele brief in de poepzak van het paard. In week 12 zullen de brieven terug opgehaald kunnen worden zodat iedereen zijn antwoord kan lezen.

FAQ & LET OP’S: - Schrijf een herkenningsteken op je brief zodat je deze in week 12 nog terug vindt! - Geschreven én getypte brieven zijn oke. Poëzie mag ook, tekeningen en andere 2d creaties zijn ook welkom. Zolang als het voor jou een uitlaatklep vormt. - Gebruik een nietmachine om je antwoord achteraan de originele brief te bevestigen, of steek deze in de envelop waarin de originele brief kwam Wij kijken er alvast heel erg naar uit en hopen dat jullie hier wat aan hebben! Draag zorg voor jezelf én stuur ons in geval van vragen of opmerkingen! Heel veel warme en lieve groetjes, Pepijn en Fauve

Deel dit evenement

bottom of page